Joku kuuluisa ajattelija totes täs näin joskus, et viikonloput menee aina nopeesti. Taas hujahti yks. Olin röisä, siellä sun täällä (enimmäkseen siellä) ja turnauksessa. Aurinko paisto ja teinit näytteli kylällä tissejä. Näyttelin persettä, tahdoin erottua massasta.

Tauski hurmasi kaikki kokkelin keski-iän ylittäneet -ja ainakin kaikki sitä lähentelevät- naisihmiset vanhassa lauantaina. Pääsinpä jopa todistamaan pienimuotoista kourintaa. Joo kato ei noi kauvatsan pånsemåmmåt oo tottunu tommosiin ilmestyksiin sitte lainka. Meinasin jo painaa pikavalintaa ja kertoo seiskalle millasta dramatiikkaa oikein koettiin. Maltoin kuitenkin mieleni ja keskityin vastailemaan yhden pappan vammasiin kysymyksiin, kunnes en enää jaksanut häntä ja aloin esittää nukkuvaa.

Känniset ihmiset on sitte tyhymiä välillä. Jopa minä. Myönnettäköön, että hippasen mm. hävettää se, että mentiin sekellä johan kanssa kysymään yhdeltä mikrosortsitytöltä et mikä vittu sitä vaivaa, ku se oli tullut yksin baariin ja joraili siellä seksikkästi. No okei okei, joha siihen enemmän turhautu ja esitti hänelle tämän kysymyksen, olin vaan tukena. Toppityttö tiedusteli multa, että kuinni. Vastasin et emmää tajua tästä maailmasta mittään ku oon taas vetäny vähä pulkkaa. Tai jotain.

Eilen oli turnaus Kankaanpäässä. Nukuin aamuyösti töiden jälkeen 1.5 tuntia, ja kieltämättä olin vähän vetämätön koko päivän. Matot hiukan rullalla vintillä meinaan. Siis paska. Voitettiin molemmat pelit ja oltiin suhteellisen hyvejä. Joku urpo kakkospolttaja siellä tosin dorkaili. Sama tyyppi teki sisäpelissä lallien kaikki palot.  Nelisen tuntia kestäneen lähes nonstop-pelaamisen jälkeen olikin sitten valokuvaus. Varmaan mä sellasen muistin ku unohdin puhtaat vaatteetkin. Onneks ei tullu peleissä edes hiki. Upeat kuvamme ovat jo löytäneet tiensä internetiin, joten ei muuta kuin lallien sivuille repimään huumoria.

Se on muuten kesä nyt. Sain raportin, että pyöräilypostilaatikko on vihdoin löytänyt tiensä Risteelle. Lähden kävellen kirjottaan nimeni sun muita rivouksia. =)