Kirjotin äsken ehkä yhden pisimmistä blogikirjoituksistani, mut oho hups ylläri, se katos! Enkä edes kiihtynyt sen kummemmin. Nostin vaan kädet poskille ja vaikersin kurkkuäänellä "eeeeiiijjjj". Mikäli teksti nimittäin olisi sisältänyt jotakin asiapitoista tai oikeasti viihdyttävää, olisi tämä saatanan paskakoslomulkku saattanut kokea pikku tymäyksen samoin kuin muutamaa sekuntia ja tinttausta myöhemmin huoneeni ovi.

Edesmennyt kirjoitus kuitenkin piti sisällään nämä seikat: 

  • Blogistaan päätellen Maiju vihaa mua
  • Rakastan Maijun tavoin lasten pyöreitä masuja
  • Mulla on tylsää
  • Lasken minuutteja Lerin lomille tuloon
  • Luen blogeja
  • Olen kateellinen muotibloggareille
  • Ostan vaatteita muotibloggarien innoittamina, eikä minulla ikinä ole tilaisuutta kytkeä krinuja kolttuja kehooni

Hihii, tätä en kertonutkaan vielä siinä edellisessä paskapostauksessa, joten pilataan nyt asiattomuudella tämäkin pikku pätkä. Nimittäin.
Lauantaina olin yllättäen töissä x2. S-market shaibasta nyt en oo ikinä jaksanut kauheesti jauhaa, kun siellä nyt ei oo juurikaan muuta fantsua, kun tupakkatauot tepin kans. Mutta vanhassa sitä oltiin taas oikein viimitten päälle... NI.

Lördagina Vanhassa sain taas nolattua itseni. Mulle ei oikeesti tartte, muuta ku antaa se lipunmyyntilipas kouraan, ni johan lähtee sellasta settiä, et jää Deminkin nolonolonolodaaaaeivitsiiiiiioikeeestiiii -palsta kakkoseks. Miten voi yks ihminen niin monta kertaa elämässään jumaleissön pyytää lipun hintaa ihmisiltä, kenen sitä ei oikeesti tartte maksaa?! Esiintyjät, poket ja työntekijät nyt heti kärkeen. On muutaman kerran tehny mieli hirttää ittensä siihen takahuoneen naruun/viiltää kurkku auki tumppipurkin kannella/heittäytyä auton alle.

No mutta oli ihan fantsuakin. Nimittäin naapuripuljussa oli jotain avajaistynkää ja mentiin tsekkaamaan mesta. Siinä sitten istuttiin ja jauhettiin, mitä nyt kännisten ihmisten toikkaroinnilta, tuijotukselta, osottelemiselta ja sössötykseltä ehdittiin. Onneks muutaman virhearvoinnin jälkeen kehittyi kikka, jolla urpot saatiin hyvinkin kivuttomasti kääntymään kannoillaan.

Pointti kuitenkin on se, että Minä, joka todella harvoin juon, join kaksi (2) lonkeroa. Ja nehän kihahti. Oikein hävettää. Siihen jos olis yhden vielä vetässy, niin olisin laulanut isotalon anttia alasti kirkonmäessä. Rakkaat huuleni, älkää laulako.

Taidan lopettaa tän ylimääräsenä turhimuksena olemisen ja ehkä myös myöhemmin itseni ja mennä kattoon onks malmi/janita elossa.