Niin se vappu taas tuli ja meni. Valloitettiin yllättäen taas meidän aurinkoinen Korkeaojamme. Grillattiin ja spelailtiin mölkkispölkkistä, kunnes hyttyset iskivät joukolla. Puhuttiin paskaa ja kiljuttiin mikrofoneihin (tai siis joku nimeltä mainitsematon risteläinen kikkara(/e)pää kiljui) (mikä mahtoi olla hänen ongelmansa?). Olin töissä yöstä sen kohdan, kun iloinen nousuhumala muuttui pään aukomiseksi ja poraamiseksi, mutta kyllä sitä aamuyöllä vielä riitti örveltäjiä seuraksi. Ei sitä kyllä kauheen kauaa itse enää jaksanut. Mikä lie aikuisuus syynä. Palapelit ja viini tosin saivat tällä kertaa vielä odottaa.

Töitten ja Kiverman kahdenkymmenen minuutin monologin jälkeen Jessican viinapullo meinas kokea kovia, kun se sama nimeltä mainitsematon kiljuja halusi päästä abiristeilyfiilikseen. Ei se päässyt onneks. Mutta hauskaa oli. Eniten suosiota enemmän ja vähemmän tyhmissä keskusteluissamme saivat mm. biittikomppi/goottipimppi, ruuskasen taneli/raiskusen runeli, pakkoliikkeet, hoothentoothen sekä supersuosittu "hedelmä kori antiikki lipasto systeemi harmäkkä" vai mikä vittu sit oliki. : D Yhdys sanat on sit juma lauta vaikeita.

Seuraava päivä olikin sitten tapahtumiltaan ratkiriemukas. Läheisyyden ja lämmön lisäksi päivä ei pitänyt sisällään juuri mitään. Ihmiset haisivat kilpaa pahalta ja olivat hiljaa. Kukaan ei loppujen lopuksi edes halunnut siihen uuteen nousuun. Yritin, mutta siideri maistui tiedätte kyllä miltä: ei nyt mitään hyvää, mut menettelee, jos ei kerran muutakaan oo. Ainoat valopilkut loputtomaan likaiseen oloon olivat Ismo "ismolaitela" Laitelan maukkaat sutkautukset, joita youtubesta taas kerran katseltiin. Tsaijaijaijaijaijaijaijai...

Univelkaa on taas sen verran kertynyt, että pikku tirsamaavierailu ennen töitä tuskin tekee pahaa. Tsebu.