Hynynen on sitten aina niin oikeessa paasatessaan siitä, että Radio Nova on tuhottava. Olen yrittänyt tietoisesti vältellä kyseistä kanavaa, mutta kyllä se vaan niin on, että täällä korpikuusen kannon alla harvemmin muut kuuluu. Yle-X joskus ja silloinkin on meneillään tiistain tanssi-ilta: suora taltiointi ypäjän hevosopiston menomusakarkeloista. dingding.

En ole läheskään yhtä radikaali nova-vihassani kuin J. Hynynen. En vihaa kaikkia toimittajia: suorastaan rakastan yhtä uutistenlukijaa, aina kun hänen nimensäkin vain mainitaan. En kirjoita asiasta kirjaa, enkä myöskään täysin boikotoi kanavaa (,sillä se on mahdotonta). Mutta asia, joka minut saa eniten vittuuntumaan on musiikki, jota kanava soittaa. Hyvänä kakkosena überhauskat ja -luonnolliset mainokset, jotka saavat ostovimmani huippuunsa.

Joka kerta, kun avaan Novan tai kun se on jossakin päällä, kuulen saman, täysin kuluneen, mainoslauseen: "parhaita kotimaisia ja kevyen musiikin klassikoita". Ihan hyvä joo tavallaan, mut misä ne o?! Olen täysin kypsä Eros Ramazzottin ja Juanesin paskalattareihin ja joku kaunis kerta teen jaket ja heitän terveyskeskuksen kohdalla erinäisiä esineitä autosta pihalle. Vittu.

Kiitos tästä ja moi.