Eve puhu taannoin töissä, että joku sekopää (toim. huom. käytti juuri nimenomaista termiä asianomaisesta henkilöstä) myy valloissa kirpparilla präniköitä vaatteitaan ihan alihintaan. Hinnoittelin tossa just kolme säkillistä vaatteita kirpparille vietäväksi.Samalla mietin, että mitäköhän ne urpot, ketä mun kledjuja siellä sitten hypistelee, lainkaan fundeeraa. Tulin siihen tulokseen, että minä =sekopää, yritän myydä vitun rumia, vanhoja, kulahtaneita, nyppysiä, likasia, ryppysiä haisuvaatteitani ylihintaan ja kuvittelenpa vielä, että joku niitä ostaisi. Pahinta tässä on se, että ne vaatteet, joita en kehdannut kirpparille roudata, mahtuivat hädin tuskin yhteen jätesäkkiin. Tulevatpahan afrikan lapset sitten helvetin onnellisiksi.

Se oli raaka peli. Kaikki vaatteet, mitkä joskus oli ollut ihan sairaan IHKUJA, mutta nykyisin ylettyvät tissien alle, UFFIIN. Ja kun tätä ah niin ihanaa elopainoa tässä koko ajan kertyy, niin ei ne 32 ja 34 -kokoset pikkupikkutopit oikein enää iske. En tiedä sit mikä siinäkin on...

En tiedä, miksi tämän kyseisen asian kanssanne jaoin. Yritän ehkä vain keksiä tekemistä, ettei tekis karkkia niin paljon mieli.