5. Ottaa pillit kakkanhajusesta kaapista ja täyttää pillimuki. (Jos tämän ehdin tehdä, se tarkoittaa sitä, että ei oo mikään ihan jäätävä kiirus hela tiden)

4. Se, kun saa laulaa niin maan helevetisti, eikä ikinä oo huonoin laulaja. (Volga, volga rakkaus tai kuolema in memoriam...)

3. Se, kun unohtaa vähintään kolme kertaa tiskien välisellä matkalla, että mitä pitikään viedä, kuinka paljon ja miksi. (Oon kehittänyt sävelen, mihin toistelen mantraa, mutta ei vaan perkele toimi)

2. Istua töiden jälkeen limua hörppien ja katsella kun Martsu häviää kaikki rahansa ja kiroilee.

1. Se kun Janita suuttuu (esim. kun lyö päänsä täysillä kaapin kulmaan tai kun hajottaa laseja) ja kaikki lähtee eri suuntiin karkuun (.... nurkan taakse nauramaan).

 

Tykkään siis olla töissä. Siellä on useimmiten kauheen kivvaa, varsinkin sillon kun tuntee vähän olevansa osa porukkaa, eikä vaan se idiootti teinitirhiäinen, ketä tukka tötteröllä pistää paskaks kaiken mihin koskee. Hauskaa on myös se, kun joku on tuonut karkkia ja mä napsin sieltä salaa parhaat. Sekin on hauskaa, kun eveä muka aina vituttaa, vaikkei sitä oikeesti edes ikinä vituta. Huisia on se, kun martsu on ihan kreisinä ja esittää edistyksellistä vammaista, jolla on jopa oma kämppä.

Nyt ku tää ei näköjään ihan pelkäks topvitoseks jäänyt ni jauhetaan nyt lisää ku käsistä lähti. Työiltoja on kauheesti erilaisia. Joskus on ihan (valkeaa) unelmaa ja kaikki luistaa. Sit on niitä iltoja ku ällöttävät keski-ikäset kommentoi limasesti ja saa tehdä napatanssiliikkeitä, et pääsee lasien kans niitten ohi, ilman et niitten nakit koskee. Joskus taas rikon ja kaadan kaiken sekä hakkaan itteeni joka paikkaan. Kerran kaadoin salmarin yhen miehen valkosille housuille. Äijä ei neljän promillen vuoksi ollut oikein moksiskaan, mutta sen vaimo kävi lähes päälle. Menin poraan martsulle, ni hän kaikessa empaattisuudessaan totesi, että mikäli rouva luulee, että salmari ei lähde pesussa, housut välittömästi tänne, niin pestään ne vaikka heti. Välitin viestin rouvalle.

Oon oppinut kauheesti kaikkee. Tässä muutamia jutskia, mitkä kannattaa muistaa ollessasi viihteellä:
-et ehkä aina puhu niin hiljaa, kuin kuvittelet (komia peli sanoo:"toi on toi kaisku, vittu se on tyhmä ämmä", kaisku, joka seisoo takana: "nimenommaan, erittäin hyvin sanottu.")
-toisto on oiva tehokeino, mutta liikaa käytettynä se menettää merkityksensä
-älä laula täysillä kaikkien biisien päälle, se kuulostaa tosi tyhmältä, varsinkin kun olet aina 10sek edellä
-jos väsyttää, mene kotiin. Älä jää baariin nukkumaan. Inhottavaa herätä siihen, kun joku huutaa täysillä korvaan ja riuhtoo vaatteista.
-Älä mene valomerkin jälkeen vessaan ottamaan rakastajaltasi suihin, sillä baarin blokkari saattaa tulla tsekkaamaan onko vessoissa vielä joku.
-Ennen kuin alat rynkyttämään baarin ovea, katso ympärillesi varmistaaksesi, onko ravintola vielä auki. Jos lauantai-yönä klo 02.56 ketään ei näy ulkona ja sisälläkin vain muutama kypsän näköinen neitokainen, mene kotiin.
-Tiputtele rahaa lattioille, ne on kivoja ylläreitä siivoojille.

Nyt kyllä lopetan. Tää on niin kamalaa luettavaa.